4MATIC Adventure 2017-10-09T09:38:34+00:00

Anmäl dig till en körupplevelse utöver det vanliga

Upplev hur fantastiskt Mercedes Benz med 4MATIC är vid vinterkörning. Förare från vårt Testcenter I Arjeplog tar dig med till vinterns häftigaste bilkörning. Med bästa tänkbara handledning får du själv köra ett flertal av våra fyrhjulsdrivna modeller.

Bli säkrare och skickligare bakom ratten. Du kommer även att få en mängd praktiska råd och tips om hur du kör under extrema vinterförhållanden. Välkommen till några spännande och mycket trevliga dagar hos Mercedes-Benz i Arjeplog.

Pris och innehåll

Den 19-21 januari får en utvald grupp på 16 deltagare prova hur det är att pressa tekniken i Mercedes-Benz fyrhjulsdrivna bilar till gränsen under extrema förhållanden. Resan till Arvidsjaur börjar på Arlanda med en gemensam flygresa och bussresa till hotellet där deltagarna får möjlighet att lära känna varandra och förbereda sig inför äventyret.

Nytt inför säsongen 2018 är att resan, utöver fenomenal bilkörning, bjuder på en helt unik restaurangupplevelse. I en unikt uppbyggd tältkåta serveras gästerna en lappländsk middag med lokala råvaror i en avskild och spektakulär miljö. Gemytligt och ombonat intar man middagen behagligt på renfällar, i sällskap av den sprakande elden. Efter middagen bär färden hemåt till hotellet på snöskoter.

Pris: 18 500:- per person exkl. moms 

I priset ingår flygresa, övernattning på hotell Silverhatten, kvällsfika, frukost, teoriutbildning, heldag på isbana med 4MATIC, fika, luncher, unik lappländsk kvällsmiddag inkl. dryck samt transport till och från Arvidsjaurs flygplats.

Endast 4 platser kvar. Anmäl dig idag

Bokning och ytterligare information

Din bokning är bindande. Eventuella avvikelser i programmet kan ske.
Antalet deltagare är begränsat till 16 deltagare. Av erfarenhet vet vi att platserna fylls upp mycket snabbt. Därför rekommenderar vi dig att boka så snabbt som möjligt. Först till kvarn!

Program

Fredag 19 januari 2018

Ankomst till Arvidsjaurs flygplats.
Gemensam färd till hotell Silverhatten.
Kvällsfika.

Lördag 20 januari 2018

Transport till övningsområdet på isen.
Cirkelköring och bromsövning med AMG bilar.
Lunch.
4MATIC test.
Övningar på bana.
Transport tillbaka till hotell Silverhatten.
Skotertur på ca 1,5 h (2 personer/skoter) från hotell till vildmarksrestaurang.
Unik lappländsk kvällsmiddag.
Skotertur tillbaka till hotell Silverhatten.

Söndag 21 januari 2018

Transport till övningsområdet på isen.
Övning på ”handlingsbana” med syfte att testa olika bilmodeller samt förbättra
körtekniken.
Lunch följt av transport till Arvidsjaurs flygplats.

Film och bilder från 4MATIC Adventure 2017

Missa inte din plats
– anmäl dig redan idag

 

Antalet deltagare är begränsat till 16 personer. 

4MATIC – fyrhjulsdrift från Mercedes-Benz

En kraft som knappt märks, men som känns när det gäller. Så vill vi gärna beskriva Mercedes-Benz fyrhjulsdrift 4MATIC, ett av marknadens mest effektiva system för fyrhjulsdrift. Systemet är alltid redo, funktionsklart och så fort väggreppet blir otillräckligt kliver 4MATIC in och gör ett jobb. Utan differentialspärrar. Så fort framaxeln börjar tappa grepp kopplas bakaxeln automatiskt in. Du behöver bara köra på!

Ett säkrare bilägande
På Veho Bil värnar vi om ett säkert bilägande, och med 4MATIC kommer du bemästra de mest besvärliga väglag. Du kan välja fyrhjulsdrift som tillval till alla våra Mercedes-modeller, så välkommen in och välkommen till en säkrare körning.

lagerbilar hos vehobil.se

Hitta drömbilen på vehobil.se

Är du ute efter en bil för snabb leverans?
Besök vår hemsida för att se alla Mercedes-Benz 4MATIC som finns i lager.

Se alla fyrhjulsdrivna lagerbilar på vehobil.se